Πληροφορίες Αγοράς

Μπορείτε να αποκτήστε τα προϊόντα Deligios online με κάρτα ή αντικαταβολή, μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας με αντικαταβολή ή από ένα από τα συνεργαζόμενα μεγάλα σουπερμάρκετ, επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων.


Τηλεφωνικές Παραγγελίες & Πληροφορίες

Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα τα προϊόντα μας καλώντας το τηλέφωνο 22990-84110 Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 – 17:00. Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή γίνεται με μετρητά (αντικαταβολή) στον κούριερ που θα παραδώσει τα προϊόντα σας.


Online Αγορά από το Deligios.com

Μέσω του Deligios.com μπορείτε να αγοράστε online τα προϊόντα μας από το eshop 24 ώρες το 24ώρο! Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή μπορεί να γίνει με μια οποιαδήποτε κάρτα χρεωστική ή πιστωτική ή με μετρητά (αντικαταβολή) στον κούριερ που θα παραδώσει τα προϊόντα σας.
Πατήστε εδώ για online αγορά.


Μεγάλα Σουπερμάρκετ & Φαρμακεία

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα μέσω εκατοντάδων φυσικών σημείων (επιλεγμένα φαρμακεία, βιολογικά κλπ) και μεγάλων σουπερμάρκετ. Δείτε παρακάτω το χάρτη με το κοντινότερό σας σημείο και βεβαιωθείτε για την διαθεσιμότητα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει (δείτε διευκρινιστικά πιο κάτω)

Φυσικά Σημεία

Για να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει πατήστε στο χάρτη ή στον πίνακα στο σημείο πώλησης. Αν είναι σούπερ μάρκετ θα πληροφορηθείτε τη διαθεσιμότητα του προϊόντος από το σχετικό πίνακα. Σε περίπτωση φαρμακείου ή άλλου σημείου πατήστε πάνω στο σημείο για να ενημερωθείτε για το τηλέφωνο τους και επικοινωνήσετε για να πληροφορηθείτε τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση απορίας επικοινωνήστε στο 22990-84110 εξυπηρέτηση πελατών Deligios για να σας βοηθήσουμε όπου χρειάζεται.


Warning: Illegal string offset 'no_script' in /home/delig/public_html/wp-content/plugins/agile-store-locator-3.1.0/public/class-agile-store-locator-public.php on line 464

Search Location

Κατηγορία

Distance Range Radius: KM

Status

Σημεία πώλησης: 0
Loading...

Directions

Get Your Directions

Show Distance In

Use my location to find the closest Service Provider near me


Warning: Illegal string offset 'no_script' in /home/delig/public_html/wp-content/plugins/agile-store-locator-3.1.0/public/partials/template-frontend-0.php on line 197