Τα προιόντα Deligios παρασκευάζονται στην Ελλάδα, απο ανθρώπους προσηλωμένους να προσφέρουν τους καλύτερους συνδυασμούς φυσικών υλικών σε μορφές που εύκολα μπορεί να χρησιμοποιήσει μέσα στη ημέρα του.

Πιο συγκεκριμένα κάθε προιόν συνδυάζει φυσικά υλικά, που εχουν αναγνωριστεί διαχρονικά σε παγκόσμιο επίπεδο οτι ωφελούν τον άνθρωπο. Αυτό εχει γίνει με ενα τρόπο μοναδικό ώστε η γεύση να είναι ταυτόχρονα απολαυστική.

Προιόντα οπως το πράσινο τσαι, η λουίζα με τα φρούτα, ο καφές με τις κατεχίνες και τα γλυκά που σας προτείνουμε μπορούν να αντικαταστήσουν απλά κάποια απο τα προιόντα που χρησιμοποιείτε σήμερα. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε προιόντα για να ωφεληθείτε ούτε να κάνετε γευστικές παραχωρήσεις η συμβιβασμούς.

Εμείς στη  Deligios, πιστεύουμε οτι μικρές αλλαγές στη καθημερινότητά μας μπορεί να φέρει μεγάλη βελτίωση στην ποιότηατα της ζωής μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 F&B Innovation Partners A.E. Εμπορική & Βομηχανική Εταιρεία.

Μαρκοπούλου & Παπανούτσου Μαρκόπουλο Μεσογαίας 19003  , ΤΗΛ 22990 84110 , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.