Πως η στέβια θα σε βοηθήσει να χάσεις τα κιλά των διακοπών

Diet

Πως η στέβια θα σε βοηθήσει να χάσεις τα κιλά των διακοπών

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν δύο “κακά”. Ένα την επιστροφή στην πόλη και δύο τα κιλά που σου αφήνουν σαν σουβενίρ από το μέρος που επισκέφθηκες. Σύμμαχός σου σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη αναπροσαρμογή και προσπάθεια, είναι η Deligios και η στέβια.

Για το πρώτο λοιπόν (επιστροφή στην πόλη) δε μπορείς να κάνεις πολλά, παρά μόνο να διατηρήσεις τη θετική διάθεσή σου. Για το δεύτερο ωστόσο, δηλαδή για τα κιλά που έχεις πάρει κατά τις καλοκαιρινές διακοπές, υπάρχει λύση. Αν μάλιστα αναλογιστούμε πως ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας χρονικής περιόδου που συνοδεύεται συνήθως από μία to-do-list αλλαγών, τότε η επιστροφή στο σπίτι σημαίνει απώλεια περιττού βάρους και έναρξη ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Πως η στέβια βοηθάει στην ανάκτηση του βάρους

Η στέβια είναι φτιαγμένη από την ίδια τη φύση, για να μας στηρίζει σ’ ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο χωρίς να μας στερεί την απόλαυση. Έχει μηδενικές θερμίδες ξεχωρίζοντας έτσι από άλλα υποκατάστατα ζάχαρης και δεν αυξάνει την όρεξη (κάτι που δυστυχώς η ζάχαρη το κάνει χάρη στις αυξομειώσεις της γλυκόζης στο αίμα). Ένα άτομο για να χάσει βάρος, θα πρέπει να προσλαμβάνει λιγότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεται το σώμα του για τις καθημερινές καύσεις. Οι γλυκαντικές ύλες που δεν περιέχουν θερμίδες, όπως είναι και η στέβια, μειώνουν την πρόσληψη θερμίδων και βοηθούν στη διατήρηση όσο και στη μείωση του σωματικού βάρους.

Η στέβια είναι φυτική και προκαλεί το αίσθημα της απόλαυσης, χωρίς ο καφές, το τσάι ή το γλυκό να χάνουν τη γλυκύτητά τους. Είναι, όμως σημαντικό να επιλέξετε το σωστό προϊόν, γιατί δεν είναι όλα τα προϊόντα με στέβια τα ίδια! Το προϊόν deligiostevia έχει κρυσταλλική εμφάνιση και κυρίως γεύση σαν τη ζάχαρη!

Γιατί διατροφή μετά τις διακοπές με στέβια

Γιατί μετά από τις ντόπιες γλυκιές γεύσεις του νησιού και τα παγωτά το βραδάκι, είναι δύσκολο να ξεκινήσεις μία αυστηρή δίαιτα. Κι αν καταφέρεις τελικά να το κάνεις, για πόσο μπορείς να το διατηρήσεις χωρίς να στερηθείς; Γιατί η στέβια ενδείκνυται και για οικιακή χρήση, οπότε και μπορείς να την αξιοποιήσεις από τον καφέ μέχρι τη μαγειρική σου αφού αντέχει στο ψήσιμο ή σε εστία. Γιατί η στέβια απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης.

Επιπλέον Deligios tips για αδυνάτισμα

Για αδυνάτισμα προτείνουμε επίσης την επιλογή προϊόντων από τη σειρά Deligios Green Tea Plus ή το στιγμιαίο καφέ Coffee Plus. Xάρη στις κατεχίνες του πράσινου τσαγιού που περιέχουν βοηθούν στην απώλεια βάρους, καθώς ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και αυξάνονται οι καύσεις. Τα αποτελέσματα είναι ακόμα καλύτερα όταν η κατανάλωση τους συνδυάζεται με σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Σημαντικό είναι τέλος να συνδυάσουμε τη διατροφή μας με τη συστηματική άσκηση και κυρίως με αερόβια για την πιο σύντομη απώλεια βάρους.

Archives