Αποστολή Προϊόντων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Έκτακτο: Λόγω των συνθηκών του COVID-19 οι παραγγελίες ενδέχεται να παραδίδονται με μια καθυστέρηση.

 

Γενικά
Σκοπός του deligios.com, είναι κάθε παραγγελία να σας ικανοποιεί 100%. Γι’ αυτό φροντίζουμε να παραδίδουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες που δίνονται μέχρι τις 11.00 πμ.

Τόπος παράδοσης
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα deligios.com παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τιμές
Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα deligios.com είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής και αντικαταβολής.

Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής

Έξοδα Αποστολής: 1,00 €  για παραγγελίες κάτω των 25,00 €.
• Έξοδα Αντικαταβολής: 0,90 €
• Δώρο τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των 25 €.

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το deligios.com μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα παραγγελίας, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας στην φόρμα παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης
Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες που δίνονται μέχρι τις 11.00 πμ. Αυτό ισχύει για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που για τη παράδοση χρειάζονται  2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το deligios.com θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, ώστε να τον ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος.

Τρόπος παράδοσης
Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ACS, στον τόπο που μας έχεις υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σου.