Ρόφημα Λουίζα & Ιπποφαές

Ένα απολαυστικό ρόφημα, που καταφέρνει να μας τονώσει και αποτοξινώσει ταυτόχρονα.

Συνδυάζει μοναδικά τις ευεργετικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες του τόσο αρωματικού βοτάνου της λουίζας με εκείνες του διάσημου από την αρχαιότητα, για την αναζωογονητική δράση του, ιπποφαούς. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C ενώ αποτελεί μία καλή πηγή βιταμινών D, B6, B12 και ψευδαργύρου, ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του αισθήματος της κούρασης και τονώνοντας το πνεύμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η δύναμη του ιπποφαούς: Από το Μέγα Αλέξανδρο έως την κινεζική ιατρική

Το ιπποφαές αποτελούσε ένα από τα διατροφικά «όπλα» των στρατευμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα που έτρωγαν τους καρπούς του συγκεκριμένου φυτού, ανάρρωναν πιο γρήγορα κι αποκτούσαν εκτός από λαμπερό τρίχωμα, εντυπωσιακή αντοχή! Εξίσου διάσημο για την ευεργετική δράση του είναι το ιπποφαές- εδώ και πολλούς αιώνες- στην Κίνα. Μάλιστα η κινεζική ιατρική το αξιοποιεί ως ένα από τα σπουδαιότερα φάρμακα για την τόνωση του οργανισμού και του πνεύματος.

Ένα πραγματικά σούπερ ρόφημα

Όταν η λουΐζα συνάντησε το ιπποφαές, οι αισθήσεις μας πλημμύρισαν από υπέροχη γεύση και ο οργανισμός μας από τα πλούσια οφέλη. Στη μία πλευρά έχουμε την απαραίτητη φυσική χαλάρωση χάρη στο βότανο της λουΐζας και στην άλλη την άμυνα, την ενδυνάμωση και την τόνωση όπως αυτά παρέχονται απλόχερα από την υπερτροφή του ιπποφαούς με το σύμπλεγμα των βιταμινών και τον ψευδάργυρο.

Βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης