Γλυκαντικό Deligios Στέβια Για Επαγγελματίες

  • 0 θερμίδες
  • Γλύκα σαν ζάχαρη
  • Αποκλειστικά από συστατικά φυτικής προέλευσης

Επιτραπέζιο γλυκαντικό φυτικής προέλευσης και με γλυκαντικό από το φυτό Stevia. Τώρα διαθέσιμο σε συσκευασίες για επαγγελματίες.

Η DeligioStevia έχει εμφάνιση και γεύση σαν της ζάχαρης! Είναι λευκή, κρυσταλλική όπως εκείνη ενώ τη θυμίζει και γευστικά αφού δεν είναι ούτε πολύ γλυκιά ούτε πικρή όπως άλλα υποκατάστατα ζάχαρης. Συνδυάζει ιδανικά το εξαιρετικής ποιότητας εκχύλισμα φύλλων Stevia (με περιεκτικότητα αυτού σε ποσοστό 98%) με την ερυθριτόλη. Η τελευταία προέρχεται από τη φυσική ζύμωση φρούτων ή λαχανικών κι αποτελεί τη μοναδική γλυκαντική ύλη που έχει πραγματικά μηδενικές θερμίδες.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

Γιατί προτείνουμε Στέβια

Όλοι έχουμε διαβάσει για τις συστάσεις επιστημόνων και επισήμων φορέων όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τον περιορισμό της ζάχαρης. Η οποία ναι μεν δίνει ενέργεια και ευχαρίστηση αλλά για λίγο μόνο χρόνο γιατί μας κάνει να θέλουμε να ξαναφάμε γλυκό ή προϊόντα που περιέχουν αρκετή ζάχαρη.

Έτσι αρχίσαμε να αναζητούμε εναλλακτικά συστατικά της ζάχαρης. Προς αυτή την κατεύθυνση, “ανακαλύφθηκε” η στέβια. Ως ένας τρόπος για να αντικαταστήσουμε τη ζάχαρη χωρίς να χάσουμε κάτι από τη γλύκα της. Και βάλαμε τη λέξη ανακαλύφθηκε σε εισαγωγικά, γιατί η στέβια υπάρχει και καταναλώνεται εδώ και αιώνες στη Λατινική Αμερική και στη συνέχεια εδώ και 40 χρόνια στην Ιαπωνία (που είναι ονομαστή για τα υψηλά στάνταρντ της στα προϊόντα ειδικής διατροφής).

Σε ποιους απευθύνεται η Στέβια Deligios

Στους υποστηρικτές της ευζωίας
Σε όσους δεν κάνουν γευστικούς συμβιβασμούς κι ακολουθούν μία ισορροπημένη διατροφή.
Σ’ εκείνους που καταλαβαίνουν τη σημασία της υγιεινής διατροφής, αλλά δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο ν’ αλλάξουν ριζικά κι άμεσα τις διατροφικές συνήθειές τους.
Στους διαβητικούς κάθε ηλικίας.H στέβια Deligios με μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη είναι κατάλληλη και για διαβητικούς

Κατάλληλη και για διαβητικούς

Η στέβια deligios είναι κατάλληλη και για διαβητικούς. Έχει μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη, που σημαίνει ότι δεν ανεβάζει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Επομένως μπορείτε να την προσφέρετε άφοβα σε όποιον πελάτη σας με προβλήματα στο σάκχαρο του που θέλει να απολαμβάνει τη γλυκιά γεύση στο ρόφημα και τη διατροφή του (πάντα σε συνεννόηση με τον ιατρό που τον/την παρακολουθεί).

Στέβια - Κατάλληλη και για διαβητικούς

Συνταγές και έξυπνες χρήσεις της DeligioStevia.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη DeligioStevia όπου χρησιμοποιείτε και τη ζάχαρη. Φτιάξτε με Deligios Stevia το κέικ της ημέρας για να κεράσετε τους πελάτες σας και κάντε τους να ξετρελαθούν με την υπέροχη γεύση του. Επίσης χρησιμοποιείστε τη σε όλα τα ροφήματα αν σας το ζητήσουν με αναλογία 1:1 με τη ζάχαρη. Σε αντίθεση με τα κοινά γλυκαντικά, η deligiostevia δεν πικρίζει ούτε μεταλίζει. Με άλλα λόγια ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ καφέ σας, έχοντας ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με τη ζάχαρη!

Η Στέβια Deligios διατίθεται σε 2 συσκευασίες για επαγγελματίες.

Deligios Στέβια Οικονομική συσκευασία 1kg

Deligios Στέβια Sticks 100 X 1.4g

Διατροφικές Πληροφορίες >>

Διατροφική Δήλωση
Ανα 100g
Ανά μερίδα (5g)
%ΠΠΑ* ανα Μερίδα
Ενέργεια
0kJ / 0kcal
0kJ / 0kcal
0%
Λιπαρά
0.0 g
0.0 g
0%
εκ των οποίων κορεσμένα
0.0 g
0.0 g
0%
Υδατάνθρακες
99.4 g
4.9 g
2%
εκ των οποίων σάκχαρα
0.0 g
0.0 g
0%
Εδώδιμες ίνες
0.0 g
0.0 g
Πρωτεΐνες
0.0 g
0.0 g
0%
Αλάτι
0.00 g
0.00 g
0%

* Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ / 2000 kcal).

Συστατικά: γλυκαντικά: ερυθριτόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης (εκχύλισμα στέβιας Reb A 98%)